lausnekretninebanner

Petak, 09 Listopad 2020 20:47

Marina Ivanović i Victoria Kulišić nove članice predsjedništva Župske stranke

Marina Ivanović i Victoria Kulišić Marina Ivanović i Victoria Kulišić Foto: Župska stranka

Marina Ivanović i Victoria Kulišić nove su članice predsjedništva Župke - Župske stranke. Kako navode u priopćenju iz Župske stranke odluka o njihovu ulasku u predsjedništvo donesena je jednoglasno na nedavno održanoj sjednici predsjedništva.

„Obzirom da smo lokalna stranka koja ima ograničene resurse, posebno u financijskom smislu, orijentirali smo se na jačanje ljudskih potencijala kao glavnog čimbenika rasta i razvoja Župke. U tom smislu, bogatiji smo u vrhu stranke za dvije iznimno kvalitetne i sposobne osobe.” - navodi u priopćenju predsjednik Župske stranke Antun Bašić.

Kako stoji dalje u priopćenju Marina Ivanović i Victoria Kulišić su članice stranke od prvog dana, u predsjedništvo donose iskustvo iz privatnog sektora, s diplomom informatičara i prvostupnika turističkog menadžmenta.

„Fokus stranke je i dalje na radu, stvaranju učinkovite lokalne i regionalne samouprave, kreiranju infrastrukturnih i socijalnih preduvjeta koji će osigurati nesmetan razvoj lokalne i regionalne zajednice, pri tome posebno vodeći računa o održivom i ekološki prihvatljivom razvoju. Fokus je i na stvaranju jasne vizije Župe za narednih 20 godina.” - navode između ostalog u priopćenju iz Župke.

dm

fabrio banner 250 ljetni

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019

dubrovackaplacabanner250px28042020