lausnekretninebanner

Četvrtak, 22 Listopad 2020 12:46

SDP – ovci se čude Dobroslavićevim izjavama o visokoj razini u zdravstvu

OB Dubrovnik je u problemima, a zdravstvo u Županiji i dalje na visokoj razini?! Župane, koliko dugo ćete vremena probleme duga bolnice stavljate u drugi plan? Jedino što možete izjaviti je: „Ne može Dubrovačko-neretvanska županija riješiti dug Opće bolnice Dubrovnik prema veledrogerijama jer je dug prevelik.” - navode danas u priopćenju županijski vijećnici SDP – a.

„Izjavili ste i da „očekujete od Ministarstva zdravstva, Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje i Vlade RH da oni to riješe“. Od Vlade RH to ne treba očekivati već zahtijevati.” - poručuju županu Nikoli Dobroslaviću iz Kluba vijećnika SDP – a u Skupštini Dubrovačko – neretvanske županije.

Ono dalje navode kako je u mjesecu travnju ove godine Vlada RH donijela odluku kojom je 43 milijuna kuna osigurano za Mostarsku bolnicu za borbu protiv virusa COVID-19, a trenutno u našoj Županiji imamo sve veći broj zaraženih, te stoga traže da Dobroslavić uputi zahtjev Vladi da se po istom principu ustupak učini i za OB Dubrovnik.

„Lijepo je razvijati dobrosusjedske odnose i pomagati Hrvatima izvan domovine, ali ne treba od građana Dubrovačko-neretvanske županije raditi građane drugog reda u ovom vremenu COVID-a 19. Naravno, možete i dalje nastaviti živjeti u uvjerenju, zajedno sa svima onima koji vas podupiru, kako je zdravstvo u DNŽ na visokoj razini.” - zaključuje se u priopćenju Kluba vijećnika SDP – a u Županijskoj skupštini.

dm

fabrio250 2019

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019

dubrovackaplacabanner250px28042020