lausnekretninebanner

Utorak, 27 Listopad 2020 21:05

Grad planira uređenje parka u Ulici žrtava s Dakse

Grad Dubrovnik započeo je postupak izrade projektne dokumentacije za uređenje parka u Ulici žrtava s Dakse. Park se nalazi na samom početku ove ulice uz njen sjeverni rub, a proteže se na ukupnoj površini od 2000 metara kvadratnih.
 
Cilj projekta jest dobiti uređeni park s diskretnom rasvjetom, opremljen funkcionalnom i ekonomičnom urbanom opremom koji će posjetiteljima poslužiti kao zelena oaza za odmor, a posebno u vrućim ljetnim mjesecima kao mjesto prirodnog hlada. Stoga je poseban naglasak upravo na hortikulturnom uređenju.
 
Projektna dokumentacija izrađivača Studio Landa d.o.o. za krajobraznu arhitekturu, a prema projektnom zadatku Upravnog odjela za izgradnju i upravljanje projektima Grada Dubrovnika,  sastojat će se od glavnog i izvedbenog projekta s troškovnikom, a uključivat će krajobrazno -arhitektonski projekt, projekt navodnjavanja, projekt elektrotehničkih instalacija s rasvjetom i projekt urbane opreme.
 
Projektna dokumentacija koristit će se za izvođenje radova na uređenju parka, a radovi će obuhvatiti i uređenje pješačkog prolaza između zelenog pojasa i stambenih objekata.  
 
Vrijednost ugovora za izradu projektne dokumentacije iznosi 22.000 kuna bez PDV-a.
 
Napomena: Oznaka lokacije na fotografiji je ilustrativna

Sadržaj Grada Dubrovnika

fabrio250 2019

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019

dubrovackaplacabanner250px28042020