Ponedjeljak, 16 Kolovoz 2021 14:20

Ivana Brnin će avancat, Marijeta Hladilo preuzeti novi gradski odjel?

Piše:

Iako je nedavno raspisan natječaj za dva nova pročelnička mjesta u gradskoj upravi, očito je da gradonačelnik Mato Franković još uvijek slaže nacrt novog ustroja gradske uprave jer bit će još promjena na čelnim mjestima u gradskim upravnim odjelima, a bit će i novih odjela. Konkretno, doznaje neslužbeno Dubrovnikpress.hr, promjena bi se mogla dogoditi i na čelu Upravnog odjela za poslove gradonačelnika.

Kako neslužbeno doznaje portal Dubrovnikpress.hr, Marijeta Hladilo neće više biti pročelnica Upravnog odjela za poslove gradonačelnika. Hladilo će naime na čelu tog resora zamijeniti Ivana Brnin.

Brnin je inače u Uredu za poslove gradonačelnika zamjenica pročelnice Marijete Hladilo.

Hladilo bi prema tim informacijama trebala dobiti novi resor, odnosno preuzet će Odjel za imovinu i opće poslove kojega tek treba formirati.

Gradonačelnik Franković je netom nakon drugog kruga lokalnih izbora najavio kako će biti manjih prekrajanja gradskih upravnih odjela, apostrofirajući tada kako se reorganizacija manje više odnosi na komunalni odjel kojega želi približiti građanima. No, očito je da će reorganizacija gradske uprave ipak biti nešto veća.

Hladilo je inače, prije negoli je Mato Franković na izborima 2017. izabran za gradonačelnika, bila pročelnica u Županiji gdje je vodila Upravni odjel za obrazovanje, kulturu, znanost i sport. Nakon tih izbora zajedno s nizom HDZ -ovaca iz županijske prelazi u gradsku upravu.

Hladilo i Brnin slove za osobe od velikog povjerenja gradonačelnika Mata Frankovića.

 

fabrio250 2019

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019