Nedjelja, 28 Ožujak 2021 20:26

Ivana Šepak (DUSTRA): Zamjeraju joj da nije iz Dubrovnika, ali svoj mandat je itekako opravdala

Piše:

Proteklo četverogodišnje razdoblje u aktualnom sazivu Gradskog vijeća, koje će prije raspuštanja zasjedati još samo jednom, u ovaj ponedjeljak, uz odluke koje su usvojene obilježili su naravno i samo sudionici – gradski vijećnici. Ususret izborima u svibnju, Dubrovnikpress.hr (prema abecednom redu aktualnih vijećnika) svaku subotu i nedjelju navečer donosi kratki rezime njihovog političkog puta i rada...

Ivana Šepak (DUSTRA)

Iako joj mnogi kao manu ističu da nije rođena u Dubrovniku, vijećnica DUSTRA-e Ivana Šepak opravdala je svoj vijećnički mandat u aktualnom sazivu Gradskog vijeća u kojem je najviše progovarala o temama vezanim uz turizam.

Za još uvijek aktualni saziv Gradskog vijeća specifično je naime da su oni najbolji vijećnici zapravo najtiši. Mudri ljudi naime nemaju potrebu stalno biti za govornicom, prepirati se, mudrovati i dokazivati. Oni govore rijetko, ali ono što izgovore odzvanja. Jedna od takvih, inače rijetkih u Gradskom vijeću je vijećnica DUSTRA-e Ivana Šepak.

Za riječ se javljala rijetko, a kad je to činila ukazivala je na probleme u turizmu, budući da je i sama turistička vodičica.

Šepak je inače studirala na ACMT-u u Dubrovniku i vlasnica je obrta. Njezina elokventnost, poznavanje problema u turizmu i bogat vokabular, posramljuje zapravo većinu u Vijeću u kojemu sjede i oni koji su bili i još uvijek jesu na puno višim pozicijama od Šepak.

Kandidatkinja DUSTRA-e za zamjenicu gradonačelnika na predstojećim lokalnim izborima vjerojatno bi se dobro snašla i na puno odgovornijim pozicijama.

 

fabrio250 2019

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019