Nedjelja, 30 Lipanj 2024 19:32

IZGORJELA JAHTA VRIJEDNA TRI MILIJUNA EURA U VLASNIŠTVU JE PODUZETNIKA KOJI NAMJERAVA GRADITI STOTINJAK STANOVA IZNAD POREZNE UPRAVE I FINA-E

Piše:
IZGORJELA JAHTA VRIJEDNA TRI MILIJUNA EURA U VLASNIŠTVU JE PODUZETNIKA KOJI NAMJERAVA GRADITI STOTINJAK STANOVA IZNAD POREZNE UPRAVE I FINA-E Foto: Ivo Ravlić / CROPIX

Mario Čolak, koji s Antoanom Kraljem i Ognjenom Milasom, a svi oni suvlasnici su tvrtke Gravosa Gardens, namjerava graditi stotinjak stanova iznad Porezne uprave i FINA-e, vlasnik je jahte „Acceptus” koja u noći s petka na subotu izgorjela u Makarskoj.

Jahta duga 34 i široka sedam metara bila je vrijedna, prema procjenama, oko tri milijuna eura i plovila je pod malteškom zastavom.

Požar je planuo oko 23:30 sati, na brodu su se nalazile tri osobe koje nisu zadobile ozlijede.

Mario Čolak građevinski je poduzetnik iz Širokog Brijega i nećak pokojnog širokobriješkog poduzetnika Joza Bogdana, koji u javnosti nije bio poznat samo kao kralj aluminija već je bio i jedan od šestorice ljudi koji su dali jamstvo za izlazak zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića iz pritvora. Pokojni Bogdan i Bandić bili su prijatelji od djetinjstva.