Četvrtak, 28 Srpanj 2022 19:15

Kako izabrati najbolju kladionicu za klađenje na Svjetsko prvenstvo?

Kako izabrati najbolju kladionicu za klađenje na Svjetsko prvenstvo? Foto: Michal Jarmoluk/Pixabay

Približava se natjecanje koje hrvatski zaljubljenici u sportsku prognozu najviše vole. Svjetsko prvenstvo u Kataru bit će uzbudljivo, a svatko od nas pokušat će pronaći kladionicu u kojoj će dobiti najbolje uvjete igre za svoj uloženi novac.

Klađenje je jedna od najvećih strasti u našoj zemlji, o čemu svjedoče stotine tisuća igrača koji svakog tjedna prognoziraju ishode utakmica i ulažu godišnje milijarde kuna, vjerujući u svoje sportsko znanje i vještinu.

A turnir na koji se u Hrvatskoj najviše volimo kladiti definitivno je Svjetsko nogometno prvenstvo, na kojem zaljubljenici u sportsku prognozu svakodnevno predviđaju ishode utakmica, kao i konačnog pobjednika natjecanja.

Nema sportske kladionice koja u svojoj ponudi ne nudi nogometni SP, uključujući i ovaj u Kataru koji počinje 21. studenog, a završava velikim finalom 18. prosinca. A bilo da ste blizu odluci kladiti u hrvatskoj kladionici koja vam se svidjela ili u nekom od regionalnih lidera kao što je Mozzart, svakako prvo dobro proučite ponudu dostupnih priređivača igara na sreću, prije nego što odlučite kod kojeg ćete uložiti svoj novac...

Pet kriterija pri izboru najbolje kladionice za SP

Pregršt online kladionica danas hrvatski igrači imaju na raspolaganju za klađenje, no ne nude sve jednako raskošnu ponudu, o kojoj u velikoj mjeri ovisi ishod vaše prognoze.

Zato je važno igrati tamo gdje vaš novac najviše vrijedi, odnosno tamo gdje su najveći izgledi da ćete ostvariti svoj profit, čega se treba držati i kad je u pitanju klađenje na Svjetsko prvenstvo. Pri izboru priređivača sportskog klađenja koji zaslužuje vašu registraciju, ovo je pet kriterija koje treba uzeti u obzir:
- visina koeficijenata pri prognoziranju ishoda utakmice,
- dostupnost specifičnih oklada na svakom sportskom događaju,
- nude li se svakodnevne uvećane kvote,
- jesu li u ponudi i dugoročne oklade,
- postoje li bonusi za nove i postojeće korisnike.

Dakle, sve kreće od kvota koje su na raspolaganju, jer o njima će ovisiti koliki ćete dobitak ostvariti u slučaju uspješne prognoze. Neke kladionice dat će vam između 10% i 20% veću isplatu u odnosu na druge, u slučaju da pogodite sve odigrane parove, što je ogromna razlika i značajno vam olakšava dolazak do pozitivne bilance, kad se uzmu u obzir dobitni i gubitni listići.

Nije nevažno i koje su sve oklade dostupne na nogometnim utakmicama. Pa će vam tako neke online kladionice ponuditi temeljitu razradu oklada na zbroj golova, oba tima daju gol i hendikep, uključujući i mogućnost igranja azijskog hendikepa i azijskog zbroja golova, vrlo popularnih opcija kod profesionalnih igrača. Također je tu i klađenje na strijelce, koje nije dostupno kod svih priređivača igara na sreću, a isto vrijedi i za oklade na kartone, penale, kornere i isključenja.

Dobra sportska kladionica za vrijeme Svjetskog prvenstva nudit će vam i uvećane kvote, barem na dvije različite utakmice. To znači da bookmaker uzima manju marginu i daje vam veće šanse za ostvarenje dobitka, u slučaju da imate perfektan osjećaj za vjerojatnost i besprijekorno dobro poznajete zakonitosti nogometa.

A tu su i dugoročne oklade, koje također nisu u ponudi svake kladionice, a na njima se može lijepo zaraditi, jer na Svjetskom prvenstvu vas čekaju odlične kvote na osvajanje titule ili dolazak do finala, čak i na najvećim favoritima.

Za kraj, svakako uzimite u obzir bonuse i promocije, namijenjene kako novim, tako i vjernim korisnicima. Radi se o besplatnim sredstvima koja se razlikuju od kladionice do kladionice, s kojima imate pravo igrati pod određenim uvjetima, a ako je kriterij dodjeljivanja novca pošten svakako olakšavaju dolazak do zarade...

Uzmite u obzir i vlastiti stil igre

Za kraj, svakako moramo naglasiti da pri izboru najbolje online kladionice mnogo ovisi o tome kako vi igrate i koje su vam omiljene oklade.

Naime, ako svoju strategiju bazirate na klađenju uživo, tada ćete odabrati onu kladionicu koja nudi najviše dok su utakmice u tijeku, a ako se kladite prije početka nogometnih okršaja, tada trebate tražiti priređivača igara na sreću koji ima najbolju ponudu za "pre-match" klađenje.

Tu su i specifična tržišta klađenja na nogometu, gdje svatko ima svoja omiljena. Netko preferira dvoznak, drugi oba tima daju gol, hendikep ili poluvrijeme/kraj, a na vama je dobro proučiti ponudu različitih kladionica kako biste otkrili one koje nude najbolje kvote i najširi izbor oklada na opcijama na kojima bazirate svoju igračku strategiju.

Drugim riječima, najbolja odluka je u mjesecima koji dolaze registrirati se u što više dostupnih kladionica i iskušati s malim ulozima ponudu na nogometu. Tako ćete do studenog kada počinje Svjetsko prvenstvo zasigurno dobiti najtočniji odgovor koji priređivač sportskog klađenja je najbolji izbor za vas na velikoj nogometnoj smotri u Kataru...

 

Marketing

 

fabrio250 2019

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019