Utorak, 21 Prosinac 2021 20:14

Kako se kladiti uživo?

Klađenje uživo sa svakim danom postaje sve popularnije, najviše zbog sve veće dostupnosti klađenja putem pametnih telefona, tableta i računala. U današnjem članku saznajte sve o toj temi, a ako se želite kladiti uživo, pronađite top online kladionice na stranici https://hrkladionica.com/kladenje-uzivo/.

O klađenju uživo

Online klađenje uživo danas je jedan od najpopularnijih načina klađenja jer vam pruža mogućnost da se kladite čak i nakon što je utakmica započela. Ovaj način klađenja nudi veliku dozu adrenalina, ali i mnogo veću fleksibilnost od klasičnog klađenja.

Nakon što utakmica započne, u online kladionicama se otvara i posebno tržište koeficijenata za taj susret.

Svaka ozbiljnija kladionica ima stvarne koeficijente u ponudi za svaki meč ili pojedine stavke u meču, a možete se kladiti na velik broj različitih sportova. 
Primjerice, u nogometu se možete kladiti na način postizanja gola ili tko će postići prvi aut, a u košarci se možete kladiti na to liko će neki igrač zabiti koševa u utakmici.

Kod klađenja uživo se mijenja koeficijent s pristiglim uplatama, što ovu vrstu klađenja čini još uzbudljivijom.
Ove varijacije koeficijenata možete okrenuti u svoju korist, samo je potrebno malo naučiti pozadinu ovog načina klađenja i upoznati se s načinima klađenja.

U nekim kladionicama postoji i opcija prijevremene isplate, gdje možete izbjeći eventualni pad na listiću, no morat ćete se pomiriti i s nešto manjim koeficijentom.

Gdje i kako se kladiti uživo?

Gotovo svaka online kladionica ima opciju live klađenja. Svakako prije odabira kladionica pogledajte na linku s početka teksta koje su najbolje kladionice i gdje možete dobiti najbolje bonuse i promocije za registraciju.

Nakon što ste se registrirali na stranicu odabrane sportske kladionice i napravili svoj profil, možete se početi kladiti. Svakako prije klađenja bi bilo dobro da se informirate o dosadašnjim igrama, da li je netko od igrača ozlijeđen i slične informacije koje bi mogle igrati u vašu korist.

Svaka kladionica ima odvojenu kategoriju za klađenje uživo i najčešće je označena kao “LIVE” ili “UŽIVO” kategorija. Najbolje online kladionice u Hrvatskoj nude i besplatan prijenos utakmice tako da ne morate brinuti gdje ćete pratiti utakmicu na koju se kladite

Najpopularnije kladionice za live klađenje

Svaki strastveni kladioničar zasigurno već ima svoju omiljenu kladionicu, no početnicima taj izbor može biti poprilično težak. Zbog toga vam donosimo neke od najpopularnijih izbora za klađenje uživo, a na vama je da odaberete.

SuperSport je jedna od najpopularnijih kladionica u Hrvatskoj i regiji. Imaju široku ponudu za klađenje uživo, od nogometa, košarke, tenisa, i mnogo drugih.
Imaju dostupne bonuse na prvu isplatu i korisnička podrška im je na hrvatskom jeziku.

Prva Sportska Kladionica (PSK) je jedna od kladionica koja nudi uslugu live prijenosa utakmica, što je svakako veliki plus. Ponuda na klađenje uživo im je slična onoj u Super Sport kladionicama.  Također imaju bonus dobrodošlice.

Bet365 online kladionica je sa stranog tržišta i imaju možda i najveću ponudu za klađenje uživo. Veliku većinu utakmica moći ćete pratiti uživo ili kroz statistiku u realnom vremenu i koeficijenti su im mnogo viši od koeficijenata u domaćim kladionicama.

Marketing

 

fabrio250 2019

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019