Subota, 14 Kolovoz 2021 20:34

Književni razgovor s nagrađivanom autoricom Ivanom Bodrožić u ljetnikovcu Bunić - Kaboga

Književni razgovor s nagrađivanom spisateljicom, autoricom hit romana Sinovi, kćeri i Hotel Zagorje Ivanom Bodrožić vodit će urednica i književna agentica Diana Matulić u utorak, 17. kolovoza u 21:30 sati u ljetnikovcu Bunić-Kaboga, pod pokroviteljstvom zaklade Caboga Stiftung.

Ivana Bodrožić rođena je 1982. u Vukovaru, dio djetinjstva provela je u Kumrovcu, a opću gimnaziju pohađala je u Zagrebu. Magistrirala je na studiju filozofije i kroatistike Filozofskog fakulteta u Zagrebu. Autorica je nagrađivanih i prevođenih zbirki poezije, romana i zbirke priča: Sinovi, kćeri, Prvi korak u tamu, Hotel Zagorje, Prijelaz za divlje životinje, 100% pamuk, Rupa, In a Sentimental Mood, Klara Čudastvara. Djela su joj prevođena na desetak stranih jezika, a za svoj književni rad nagrađena je uglednim domaćim i inozemnim nagradama kao što su nagrada Goran za mlade pjesnike, nagrada za najbolji roman Kiklop; nagrada za najbolji debitantski roman s područja Mediterana Prix Ulysse, Kočićevo pero i druge.

Sudjelovanje u ovom književnom razgovoru je besplatno, no zbog ograničenog broja sjedećih mjesta u ljetnikovcu Bunić-Kaboga, ulaznice je potrebno ranije preuzeti, što je moguće već od sutra, 13. kolovoza, na blagajni u Festivalskoj palači (Od Sigurate 1) koja radi od 9 do 21:30 sati.

Programi 72. Dubrovačkih ljetnih igra nositelji su certifikata sigurna okupljanja kojim se potvrđuje da će događanje biti organizirano sukladno važećim odlukama i preporukama nacionalnog i lokalnog stožera Civilne zaštite te preporukama Svjetske zdravstvene organizacije na kojima prisutne osobe nisu dužne predočiti EU digitalne COVID potvrde, što podrazumijeva održavanje fizičke distance od jednog sjedećeg mjesta uz obvezno nošenje maski.

kl/dlji

 

fabrio250 2019

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019

dubrovackaplacabanner250px28042020