laus banner 2021 2

Srijeda, 26 Svi 2021 11:23

Konavljani uz Dobroslavića

Izgradnja škole u Cavtatu je prioritetni projekt, a početak radova možemo očekivati već u ovoj godini - istaknuo je danas Nikola Dobroslavić kandidat za župana HDZ-a i partnera uz kojeg su u Čilipima bili i kandidat za zamjenika Joško Cebalo te saborski zastupnik Branko Bačić. Novu osnovnu školu u Cavtatu Dubrovačko-neretvanske županija realizirat će u suradnji s općinom Konavle i resornim Ministarstvom.

Tijekom posjeta Konavlima bilo je riječi o novom Zakonu o komasaciji koji će upravo Konavoskom polju, kao pilot području, prvom otvoriti mogućnost primjene. Inače, kako je istaknuto u Konavlima, Županija u planovima nosi i melioraciju i navodnjavanje Konavoskog polja.

Brza cesta Dubrovnik (Osojnik) – Zračna luka u Čilipima je među prioritetnim prometnim projektima Dubrovačko-neretvanske županije. U tijeku je izrada studije utjecaja na okoliš i čeka se pozitivno rješenje Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja, slijede idejno rješenje i lokacijska dozvola, a potom glavni projekt i građevinska dozvola.

Kandidat koalicije HDZ-HSS-HSLS-HSU-HS za župana Nikola Dobroslavić čestitao je načelniku Božu Lasiću i konavoskom HDZ-u na izbornoj pobjedi u prvom krugu i najavio nastavak suradnje županije i općine na zacrtanim projektima kao što su izgradnja luke nautičkog turizma u Cavtatu, rekonstrukcija ceste Dubravka-Bani te sanacija i izgradnja nogostupa županijske ceste kroz Čilipe.

Predizborna kampanja

Galerija slika

 

fabrio250 2019

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019

dubrovackaplacabanner250px28042020