lausnekretninebanner

Srijeda, 04 Studeni 2020 11:27

Krivotvorila diplomu i zaposlila se u školi

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Službe kriminalističke policije Policijske uprave dubrovačko – neretvanske i Policijske postaje Ploče, u suradnji sa Službom kriminalističke policije Policijske uprave zadarske, utvrđena je sumnja da je 26-godišnjakinja počinila kazneno djelo „Krivotvorenje isprave“ u vezi s kaznenim djelom „Ovjeravanje neistinitog sadržaja“. - piše danas u priopćenu PU DNŽ.

Naime, kriminalističkim istraživanjem je utvrđena sumnja da je u veljači ove godine izradila krivotvorenu diplomu Sveučilišta u Zadru na svoje ime koju je potom upotrijebila kada se krajem veljače prijavila na natječaj za popunu radnih mjesta jedne osnovne škole na području Dubrovačko - neretvanske županije.

Kriminalističkim istraživanjem je također utvrđeno da je u veljači 2018. izradila potvrdu o završetku studija Sveučilišta u Zadru na svoje ime koju je potom krajem ožujka iste godine ovjerila kao istinitu te je sredinom travnja, temeljem krivotvorene i ovjerene potvrde sklopila ugovor o stručnom osposobljavanju bez zasnivanja radnog odnosa s jednom osnovnom školom na području Dubrovačko - neretvanske županije.

Protiv osumnjičene slijedi podnošenje kaznene prijave nadležnom Državnom odvjetništvu u Metkoviću.

dpp

fabrio250 2019

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019

dubrovackaplacabanner250px28042020