Nedjelja, 24 Listopad 2021 17:55

Lapad Run je utrka u kojoj su svi pobjednici

Lapad Run je utrka u kojoj su svi pobjednici Foto: Du Motion

Plemeniti cilj, odlično raspoloženi trkači i dobro vrijeme - baš sve se poklopilo ovo nedjeljno prijepodne za Lapad Run! Utrkom kojom se Du Motion uključio u obilježavanje Mjeseca borbe protiv raka dojke htjelo se podignuti svijest o važnosti preventivnih pregleda i ranog otkrivanja bolesti.

Pored sudionika iz Dubrovnika i okolice, između 142 sudionika Lapad Runa našli su se i rekreativci iz Splita, Zagreba i Crne Gore. Ovisno o željama i formi, neki su trku istrčali, neki prošetali, no u ovoj su utrci svi pobjednici!

Ipak spomenimo da su najbolje rezultate na desetkilometarskoj utrci ostvarili su Marin Desnica u muškoj (38:24) i Alemka Bajrić u ženskoj konkurenciji (46:46), dok su utrku na pet kilometara najbrže istrčali Marko Kučko u muškoj (19:08) i Karmen Fabris (21:47) u ženskoj konkurenciji.

- Već duže vrijeme planiramo ovu zajedničku akciju sa Zavodom za javno zdravstvo Dubrovačko-neretvanske županije. Drago nam je da smo je konačno realizirali, kao što nam je drago i da su naši sugrađani podržali ideju. Naša je želja svakako da ova utrka postane tradicionalna i održava se svakog listopada. - izjavio je direktor Du Motiona Alen Bošković.

Nakon ove utrke naglašenog lokalnog karaktera, ovaj dubrovački trkački brand sada se okreće pripremama za svoj glavni događaj, međunarodno etablirani Du Motion - Runners' Days Dubrovnik 30. travnja i 1. svibnja 2022., kada se u Dubrovniku ponovo očekuju trkači sa svih strana svijeta.

dpp

 

fabrio250 2019

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019