laus banner 2021 2

Srijeda, 17 Veljača 2021 18:55

Laus Centar: „Klik za neistine dubrovačkog gradonačenika?”

Tvrtka Laus Centar d.o.o postavila je kućicu čuvarske službe na svom vlastitom zemljištu sukladno svim zakonima i propisima u sklopu obuhvata građevinske parcele na čest.zem. 514/1 k.o. Gruž, a na temelju članka 2. stavka 2., članka 3.a. i članka 6. stavka 1. Pravilnika o jednostavnim i drugim građevinama i radovima. (NN, br. 112/17, 34/18, 36/19, 98/19 i 31/20). - navode danas iz spomenute tvrtke kao odgovor na inicijativu Grada Dubrovnika u kojoj iz gradske uprave od građana traže da potvrde kako su barem jednom u životu koristili stazu između Puta od Republike i Ulice dr. Ante Starčevića koju Grad, odlukom Gradskog vijeća, želi uknjižiti kako javno dobro.

Investitor je inače na tom dijelu parcele izgradio kućicu spomenutu i u priopćenju, a što se tiče same inicijative/ankete iz Laus Centra u svom priopćenju, nazvanom „Klik za neistine dubrovačkog gradonačenika?”, pišu:

„Anketom koja je postavljena na FB stranici grada Dubrovnika gradonačelnik nastavlja s  pritiscima, nezakonitim postupanjem s ciljem uzurpiranja privatne imovine u vlasništvu tvrtke Laus Centar d.o.o., obmanjuje građane i prikuplja lažne poene u političkoj kampanji. Pri kreiranju ankete posebnu pozornost treba posvetiti pitanjima, koja trebaju biti objektivna, istinita, lišena pretpostavki i što je najvažnije, ispitanicima treba ponuditi slobodu izbora kako bi se dobili relevantni podaci i ispravno oblikovana ljestvica stavova. Autori gore navedene ankete, koji pozivaju građane da daju svoje mišljenje o prolasku kroz privatnu parcelu bez slobode izbora, ne žele čuti glas građana i nije ih uopće briga što građani misle. Pozivati građane da jednim klikom potvrdu neistine dubrovačkog gradonačelnika jedino može biti put koji razdvaja, a ne spaja, zar ne?” - napisali su iz Laus Centra kao odgovor Gradu na pokretanje ankete.

dm

fabrio250 2019

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019

dubrovackaplacabanner250px28042020