Nedjelja, 10 Svibanj 2020 12:37

Libertas nastavlja s normalizacijom voznog reda

Od ponedjeljka Libertas Dubrovnik nastavlja proces dopune postojećeg voznog reda, navode iz gradskog prijevoznika u priopćenju.

„Kako bi izašli u susret gospodarskim subjektima koji su aktivni, ali i onima koji s ponedjeljkom počinju s radom, došlo je do izmjena unutar jutarnjih polazaka na gradskim linijama, te je uvedena i dodatna linija koja povezuje Mokošicu i Opću bolnicu u 6:15 sati.

Također, zbog radnog vremena aktivnih gospodarskih subjekata, ali i onih koji s radom počinju od ponedjeljka 11. 5. posljednji polasci noćne linije i linije broj 9 su pomaknuti s 22:00 na 22:15 (PILE-VOJNOVIĆ - POŠTA LAPAD – GRAWE - MOKOŠICA), dok je posljednji polazak linije broj 9 s Opće bolnice u 18:55 pomaknut na 19:30. Ova linija prometuje do Mokošice. Linije koje su do sada prometovale do Čajkovića, od sada prometuju dalje, zbog izmjena u načinu i modelu dezinficiranja samih vozila.” - pišu iz Libertasa.

„I dalje su na snazi sve mjere, preporuke i odluke Nacionalnog stožera civilne zaštite, Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Vlade RH. Sve korisnike usluga Libertasa molimo za pridržavanje svih mjera unutar vozila, upotrebu zaštitnih sredstava (maske, rukavice), dezinfekcije ruku na ulazu u autobus te držanje socijalne distance.” - napominje se u priopćenju.

dpp