Subota, 30 Listopad 2021 14:27

Libertas Ridersi otvorili nove prostore, posjetio ih i gradonačelnik Franković

Moto klub Libertas Riders otvorio je jučer nove prostore, a posjetio ih je i gradonačelnik Dubrovnika Mato Franković. Grad Dubrovnik je naime osigurao prostor za rad Moto kluba u prostorima bivše „Stanice za tehnički prijem vozila".

Ovom prilikom gradonačelnik Franković kazao je kako je osiguravanje ovog prostora u Gospinom polju bilo prijeko potrebno za Libertas Riders, posebice zbog njihova daljnjeg djelovanja.

Naime, dio prostora u prizemlju (96 kvadratnih metara površine) u sklopu objekta u Gospinom polju namijenjeno je i uređeno upravo za rad, potrebe i buduće djelovanje Moto kluba Libertas Riders. Vrijedno je za spomenuti kako ova udruga broji uistinu veliki broj članova i simpatizera koji svake godine sudjeluju ili su jedni od organizatora brojnih humanitarnih događanja, akcija i donacija.

Podsjetimo, vrijednost uređenja i adaptacije dvorane za borilačke sportove u kojoj se uz prostorije moto kluba Libertas Riders i dvorane za borilačke sportove 'Gladijator' nalaze i prostori za sportske udruge i klubove s područja grada Dubrovnika iznosi 2,8 milijuna kuna plus PDV, što uključuje i opremanje prostora.

dpp

 

fabrio250 2019

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019