Ponedjeljak, 13 Veljača 2017 10:24

"Mi smo papci!"

Piše:
Povjerenica Nada Medović Povjerenica Nada Medović Foto: Vedran Salvia/Dubrovnikpress.hr

Nada Medović već je puna dva tjedna povjerenica Vlade RH za Grad Dubrovnik, ali iz Vlade kao ni od Povjerenstva za sukob interesa još nema odgovora na novinarske upite portala Dubrovnikpress.hr o tome je li povjerenica Medović u sukobu interesa s obzirom da njen suprug Zdenko Medović, zaposlenik Grada, s Gradom vodi sudski spor u kojem potražuje odštetu od navodno nekoliko stotina tisuća kuna.

Šuti i predsjednik Sabora i Mosta Božo Petrov od kojeg je također zatraženo mišljenje o imenovanju Nade Medović, ni od njega ni traga ni glasa nakon upita.

Sasvim je jasno da, ako već u šlampavim zakonima možda i ne postoji ograničenje u ovakvim slučajevima, imenovanje Nade Medović nije moralan čin Vlade HDZ-a i Mosta, pa je stoga zapravo i teško očekivati odgovor. Što bi u tom odgovoru uopće Petrov ili PR-ovci iz Vlade mogli napisati osim: "Mi smo papci!" Stoga nisu ni odgovorili. Ne čudi ni to što nema odgovora iz Povjerenstva za sukob interesa, nisu spremni gristi ruku gazde Boža i Andreja koji ih hrane.

Uostalom, ova Vlada HDZ-a i Mosta već je navikla novinare mnogobrojnih medija da ne odgovaraju na upite, osim kad im to odgovora i onim medijima koji idu niz dlaku HDZ-u i Most-u, a a nedavno im se pridružila i predsjednica K.G.Kitarović.