Ponedjeljak, 29 Svibanj 2023 12:57

Mihaela Mikulandra je nova i jedina direktorica Čistoće, Iveković ostaje u tvrtki, Tabak odlazi

Mihaela Mikulandra je nova direktorica Čistoće, službena je postala i ostavka direktora Tomislava Tabaka o kojoj smo pisali prije dvadesetak dana, ali ostavku je, izvijestili su danas iz gradske uprave podnio i predsjednik uprave Marko Iveković, kako navode u priopćenju „uz prethodni dogovor s gradonačelnikom Matom Frankovićem”. Čistoća će tako ubuduće imati ponovo jednog direktora, odnosno direktoricu.

„Na danas održanoj skupštini društva Čistoća d.o.o. dosadašnji članovi uprave Marko Iveković i Tomislav Tabak uz prethodni dogovor s gradonačelnikom Matom Frankovićem podnijeli su ostavke na svoje dužnosti. Marko Iveković ostaje raditi u društvu Čistoća d.o.o. na radnom mjestu voditelj tehničkih operacija, dok Tomislav Tabak napušta tvrtku Čistoća te se odrekao prava na ugovorom definiranu otpremninu.” - piše u priopćenju Grada Dubrovnika.
 
„Na čelno mjesto Čistoće d.o.o. skupština društva imenovala je Mihaelu Mikulandru, dosadašnju zaposlenicu društva Sanitat Dubrovnik d.o.o., kao jedinu članicu uprave društva na mandat od 4 godine.” - navode iz Grada.
 
„Gradonačelnik Mato Franković se zahvalio dosadašnjoj upravi Čistoće d.o.o. posebno ističući velik doprinos u sanaciji Grabovice, vođenju tvtke u korona krizi i financijskoj stabilnosti koju su postizali unatoč jako teškom financijskom udaru koji je Čistoća d.o.o. pretrpjela.” - navode u priopćenju.
 
- Vjerujem da će Čistoća d.o.o. pod upravljanjem nove predsjednice Uprave krenuti maksimalno u smjeru uspostavljanja novog režima gospodarenja otpadom, biti stalno prisutna na ulicama Grada a sve kako bi nam Grad i dalje zadržao epitet jednog od najčišćih turističkih gradova u svijetu. - izjavio je gradonačelnik Franković.

„Dužnost predsjednice Uprave Čistoće d.o.o. Mihaela Mikulandra će preuzeti 5. lipnja 2023. godine”, dodaju iz gradske uprave.

dm