Ispiši ovu stranicu
Utorak, 29 Lipanj 2021 19:27

Mljetski načelnik Market uz Dan općine: protekli mandat bio je najsvjetlije vrijeme u povijesti Općine

Svečana sjednica Općinskog vijeća Općine Mljet održana je danas na otočiću Sveta Marija na Mljetskim jezerima uz Dan Općine Mljet koji se slavi na svetoga Pavla.

Načelnik Općine Mljet Đivo Market osvrnuo se na prošli saziv Općinskog vijeća i protekli mandat, istaknuvši kako je bio izuzetno uspješan.

- To je zasigurno najsvjetlije vrijeme u povijesti Općine, riješili smo dugove, stvorili prostorne planove i napravili predispozicije za razvoj. Budući da je bilo vrijeme pandemije, bilo je teško, kao i svuda, ali uspjeli smo. - kazao je Market zahvalivši stožeru civilne zaštite kao i svim općinskim službama, tri komunalne tvrtke, Javnoj vatrogasnoj postrojbi, Turističkoj zajednici, DVD -ovima, ali i NP Mljet.

Načelnik Market je najavio i nastavak projekata, pritom posebno izdvojivši nadogradnju osnovne škole u Babinom Polju s prostorom za dječji vrtić, izgradnju novog vatrogasnog doma na lokaciji Žukovac, pretovarne stanice i reciklažnog dvorišta.
- Posebno zahvaljujem našem županu i županiji, koji su uvijek uz nas i na raspolaganju i vjerujem kako će Mljet u predstojećem razdoblju doživjeti potpuni razvitak i obnovu. rekao je mljetski načelnik Đivo Market.

dm