Nedjelja, 10 Listopad 2021 15:49

Motar Band promovirao spot za singlicu „Mokre ulice”

Dubrovačka grupa Motar Band, inače nastala 2017. godine, promovirla je singl „Mokre ulice” uz koji ide i spot snimljen u Kuparima, kao i za prethodnu singlu „Ljeto”. Obje singlice uvod su u album, prvi koji spremaju „motarovci”.

Album još nema ime, ali, kako kaže vokal sastava Marko Perkušić, želja im je objaviti ga već sljedeće godine, ako ne i prije, jer materijala – imaju.

- Trenutačno radimo na cijelom albumu, imamo gotov materijal i pomalo radimo na finesama. - kaže Perkušić.

On se nada, kao uostalom i svi mi, da će i situacija s pandemijom koronavirusa jenjati i da će album biti promoviran kako i priliči – koncertom.

- Moram spomenuti Tonija Butigana koji nam je omogućio studio i veliku pomoć u produkciji, kao i Ivana Jakića, također kao režisere i montažere spotova Juru Paljetka, Tonija Mostahinića i našeg vanjskog suradnika Alena Kuščara koji je snimio divne kadrove za spot „Mokre Ulice” u Kuparima, u hotelu Grand. - rekao je još vokal Motar Banda Marko Perkušić.

Motar Band danas, uz spomenutog Perkušića, čine Davor Zečević Zeko na basu, Antonijo Grdović na bubnjevima i Bruno Nikolić na gitari koji je 2019. godine zamijenio izvornog člana Željka Mihočevića.

Spot za singlicu „Mokre ulice” pogledajte u prilogu.

dpp

Video sadržaj

 

fabrio250 2019

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019

dubrovackaplacabanner250px28042020