laus banner 2021 2

Utorak, 06 Travanj 2021 12:16

Na nekoliko lokacija postavljaju se „ležeći policajci”, evo gdje vas čekaju

U sklopu povećanja sigurnosti prometa na cestama Grad Dubrovnik putem Upravnog odjela za promet provodi radove na postavljanju opreme za smirivanje prometa. Na dijelovima nerazvrstanih cesta uz škole i dječja igrališta ukupno će se postaviti 11 usporivača brzine, tzv. ležećih policajaca. - navodi se danas u priopćenju iz dubrovačke gradske uprave.
 
Lokacije na kojima se „ležeći policajci“ postavljaju su kod Studentskog doma i OŠ Montovjerna u Ulici Marka Marojice, u neposrednoj blizini sportsko-rekreacijskog parka s dječjim i sportskim igralištima na glavici Babinog kuka (Kliševska ulica) te u blizini Ekonomske i trgovačke škole Dubrovnik u Ulici Gabra Rajčevića.
 
„Usporivač brzine doprinijet će se sigurnosti i u neposrednoj blizini dječjeg igrališta u Ulici od Montovjerne, a po dva komada postavit će se u Novoj Mokošici, i to na prilazu osnovnoj školi u Ulici Bartola Kašića te na kolniku ulica Vinogradarske i Od Izvora. Ukupna vrijednost nabave i postavljanja opreme s pripadajućim prometnim znakovima je oko 117 tisuća kuna, izvođač radova je tvrtka Tehnogradnja d.o.o., dok je prometni elaborat za postavljanje izradila tvrtka Apsida inženjering d.o.o. Svi radovi na postavljanju opreme bit će završeni tijekom ovog tjedna.” - piše u priopćenju.

dpp

hss banner trojanovic

fabrio250 2019

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019

dubrovackaplacabanner250px28042020