Ponedjeljak, 15 Studeni 2021 14:55

Najbolja turistička vodičica godine Lidija Begić na prijemu kod gradonačelnika Frankovića

Lidija Begić i grdonačelnik Mato Franković Lidija Begić i grdonačelnik Mato Franković Foto: Grad Dubrovnik

Gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković, zamjenica gradonačelnika Jelka Tepšić i pročelnica Upravnog odjela za turizam, gospodarstvo i more Antonela Svilarić primili su danas turističku vodičicu Lidiju Begić, nagrađenu vrijednim priznanjem „Čovjek - ključ uspjeha, djelatnik godine“ u kategoriji turistički vodič.
 
Gradonačelnik Franković uputio je čestitke Lidiji Begić na ovom prestižnoj nagradi i predanom radu u sektoru turizma proteklih godina, posebice u izazovnim vremenima pandemije.
 
- Iznimno nam je zadovoljstvo da je upravo jedna Dubrovkinja izabrana za najbolju turističku vodičicu godine, što još jednom pokazuje potencijal, znanje i entuzijazam naših djelatnika u području turizma. Vašim ste radom ovu nagradu siguran sam i zaslužili, a taj doprinos prepoznat je na nacionalnoj i lokalnoj razini. - istaknuo je u ovoj prigodi gradonačelnik.
 
Vodičica Begić ovom se prilikom zahvalila na pozivu naglasivši kako za nju priznanje Hrvatske turističke zajednice predstavlja iznimno postignuće te da je ono vrlo važno i za promociju dubrovačkog turizma i njegove kvalitete.
 
Nagrade najzaslužnijim pojedincima u turizmu tradicionalno se dodjeljuju u sklopu najvećeg skupa turističkih djelatnika u Hrvatskoj – manifestacije Dani hrvatskog turizma, koja je ove godine održana u Župi dubrovačkoj.

dpp

 

fabrio250 2019

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019