Petak, 02 Srpanj 2021 12:17

Najljepše arije u izvedbi opernih prvaka i DSO-a pred Dvorom

Međunarodni festival opernih arija „Tino Pattiera“ započeo je koncertom ovoga utorka, a njegovo središnje događanje održat će se u subotu 3. srpnja ispred Kneževa dvora. Dubrovačku publiku očekuje veliki koncert s programom naljepših opernih arija velikih talijanskih i francuskih skladatelja. Koncert će započeti u 21 sat.

Dubrovačkim simfonijskim orkestrom ravnat će šef dirigent Marc Tardue, dok kao solisti nastupaju naša svjetski poznata sopranistica Martina Zadro i glasoviti slovenski tenor Branko Robinšak, oboje prvaci ljubljanske Opere i dobitnici brojnih domaćih i međunarodnih umjetničkih i strukovnih nagrada. Iza ovih glazbenika su nastupi na koncertnim podijima diljem svijeta, kao i suradnje s istaknutim dirigentima i orkestrima.
Na programu su najljepše operne arije velikih talijanskih i francuskih skladatelja poput Donizettija, Bellinija, Verdija, Offenbacha, Masseneta, Puccinija i Gounoda. Tako će publika imati priliku čuti arije iz „Traviate“, La Boheme“, „Fausta“, „Hoffmannovih priča“ i drugih poznatih opera.

Kontakt za informacije i rezervacije je 091 613 7314 i email Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Festival se održava uz podršku Ministarstva kulture RH, Grada Dubrovnika, Turističke zajednice grada Dubrovnika i hotela Rixos Dubrovnik.

rrd/dso

 

fabrio250 2019

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019

dubrovackaplacabanner250px28042020