Nedjelja, 27 Ožujak 2022 01:01

Nakon dvostrukog ubojstva u Pločama proglašen Dan žalosti u utorak

Na mjestu gdje je ubijen 16 - godišnjak Pločani su zapalili lampione Na mjestu gdje je ubijen 16 - godišnjak Pločani su zapalili lampione Foto čitatelja

Nakon dvostrukog ubojstva u Pločama gradonačelnik Mišo Krstičević proglasio je Dan žalosti na području Grada Ploča u utorak 29. ožujka kada će biti održani sprovodi ubijenog 16 – godišnjaka i Mitra Radulovića, žrtava ubilačkog pohoda Milenka Radulovića u petak ujutro.

Dan žalosti označit će se isticanjem zastave na pola koplja na zgradi gradske uprave kao i drugim javnim zgradama i mjestima na području grada Ploča.

Tijekom dana žalosti ne mogu se održavati programi javnog, kulturnog i zabavnog programa.

„Pozivaju se sve fizičke i pravne osobe koje obavljaju ugostiteljsku djelatnost da sadržaje u okviru svojeg poslovanja obavljaju primjereno Danu žalosti. Ovim putem, još jednom zahvaljujem svima koji su preko društvenih mreža i na druge načine izrazili sućut obitelji i lokalnoj zajednici.” - naveo je u svojoj objavi gradonačelnik Ploča Mišo Krstičević.

Krstičević je takošđer izrazio sućut obiteljima tragično preminulih.

„Izrazito sam žalostan zbog tragedije koja nas je danas sve potresla. Ploče su mirna sredina, koja na ovakve događaje nije navikla. Nadam se da ćemo kao društvo prihvatiti isključivo institucionalni put rješavanja otvorenih pitanja i apsolutno odbaciti nasilje kao metodu.” - napisao je također pločanski gradonačelnik Mišo Krstičević.

dpp

 

fabrio250 2019

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019