Četvrtak, 16 Prosinac 2021 16:32

Ne ide im pa su tražili nove uvjete; Franković zakupcima kućica omogućio i DJ -a i suncobrane i dodatne stolove

I DJ -a i suncobrane i stolove, sve su to zakupci kućica dobili na sastanku od gradonačelnika Mata Frankovića. Naime, sastanak sa zakupcima održan je danas nakon što su u srijedu navečer zakupci, nezadovoljni jer im na Stradunu na kućicama dolazi malo ljudi, samovoljno organizirali DJ -a da pušta muziku, a nakon čega je interveniralo komunalno redarstvo i policija.

Nakon sastanaka s njima gradonačelnik Franković novinarima je kazao što je sve sa zakupcima dogovorio.

- Dogovorili smo da će se Pilama će se postaviti suncobrani kao i prethodnih godina. Na Gundulićevoj poljani isto. Na Stradunu će kao kompenzacija zakupcima za izgubljeni promet postaviti svakome po dodatni stolovi i na takav način smo postigli suglasje. Moram istaknuti činjenicu kako je Grad u obvezi zakonom organizirati događaji uz COVID potvrde. Nadamo se da ćemo vrlo skoro organizirati idući koncert i pozvati naše sugrađane da dođu iza ograde. - rekao je Franković.

Kad je u pitanju muzika, Franković je istaknuo kako će zakupcima kućica DJ -a organizirati Grad.

- Ovo vrijeme je zahtjevno i ispred nas je stavilo određene izazove na koje moramo na određeni način odgovorit i dogovorili smo da ćemo dodati jednog DJ -a koji će upravljati cijelim tim sustavom, glazbom, ali u okviru dozvoljene razine kako ne bi ometali sve one koji žive u neposrednoj blizini. Nema samoorganiziranost, mi ćemo organizirati DJ -a i mi ćemo pojačati broj zvučnika i to će se tako održavati, nema samoorganiziranosti. - istaknuo je Franković.

 

fabrio250 2019

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019