Subota, 25 Veljača 2017 13:22

Neke se stvari ne mogu kupiti novcem, ali zato je tu bilo Gradsko vijeće predvođeno HDZ-om

Piše:

Na šetnici u Gružu nedavno je „osvanuo“ montažni objekt, zapravo kontejner, koji će koristiti tvrtka Yacht Supply, a na temelju javnog natječaja za zakup javnih površina.

Iako je plan gradske uprave bio „osloboditi“ područje Grada Dubrovnika od montažnih objekata i trafika koliko je god to moguće, umjesto toga eto se postavljaju novi, a sve na temelju odluke Gradskog vijeća u kojem su većinu držali HDZ-ova koalicija s DDS-om i tzv. srđevcima.

Gradski vijećnici koji su predvođeni HDZ-om također oštetili proračun Grada Dubrovnika za 7,7 milijuna kuna smanjenjem cijena zakupa javnih površina ujedeno su naime prošle godine donijeli i Izmjene i dopune plana korištenja javnih površina izvan povijesne jezgre kojima je omogućeno i postavljanje ovog nakaradnog objekta na novouređenoj šetnici.
kontgruzVeliki dio Dubrovčana nije zadovoljan preusmjeravanjem prometa u ovom dijelu Gruža, ali iako opravdanih razloga za nezadovoljstvo oko odvijanja samog prometa ima, ne može se s druge strane ne priznati da šetnica i park nisu izvrsno uređeni, sve do pojave ovog kontejnera koji je u potpunosti nagrdio prostor. Što se tiče javnih površina neke se stvari ne mogu kupiti novcem, ali zato je tu bilo Gradsko vijeće predvođeno HDZ-om.