Ponedjeljak, 20 Rujan 2021 08:32

Novi ciklus radionica brodomaketarstva u Centru brodomaketarstva

Novi ciklus radionica brodomaketarstva u Centru brodomaketarstva na Batali (Ulica Nikole Tesle 10) počinje u utorak.

Centar brodomaketarstva i Radionice brodomaketarstva vodi Mladen Mitić, nagrađivani brodomaketar, međunarodni brodomaketarski sudac, predsjednik Hrvatskog saveza brodomaketara i Modelarslog instituta Nave Dumins, uz pomoć također nagrađivanog brodomaketara Vladimira Glavočića, predsjednika Društva brodomodelara Argosy. Sve dogovore oko radionica roditelji mogu odraditi s Mladenom Mitićem u terminu radionica te prije ili iza radionice.

Radionice su primarno namijenjene učenicima osnovnih škola od 3. do 8. razreda, a sudjelovati mogu i učenici srednjih škola, studenti i građani.

Radionice brodomaketarstva će se održavati kroz cijelu školsku godinu ponedjeljkom, utorkom, četvrtkom i petkom u terminu od 17:30 do 19 u Centru brodomaketarstva na Batali. Radionice su otvorenog tipa, što znači da roditelji/skrbnici mogu doći pogledati radionice.

Centar brodomaketarstva i radionice brodomaketarstva su sufinancirane kroz program javnih potreba u tehničkoj kulturi Dubrovačko-neretvanske županije i Grada Dubrovnika.

dpp

 

fabrio250 2019

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019