Utorak, 25 Siječanj 2022 18:53

Obavijest Groblja Dubac d.o.o.

Društvo Groblje Dubac d.o.o. obavještava sve građane koji su prethodnih godina podnijeli zahtjev za grobnim mjestima na novom groblju Dubac da je završen postupak obavještavanja korisnika o terminu dolaska u ured Društva s ciljem provedbe upravnog postupka dodjele grobnog mjesta putem telefonskog poziva.

Međutim, postoji veliki broj zainteresiranih građana koji su u međuvremenu promijenili telefonske brojeve te ih nismo uspjeli kontaktirati. Stoga ovim putem molimo sve one koji su predali zahtjev, a do sada nisu kontaktirani, da nam se žurno jave kako bi im dodjelili već određeni termin za provedbu postupka dodjele grobnog mjesta.

Sve ostale zainteresirane građane koje smo kontaktirali molimo da se strogo pridržavaju termina koje smo im dodijelili, jer su s ciljem što bržeg završetka čitavog postupka i početka gradnje grobnica određeni termini u trajanju od po 15 minuta.

Dodatne informacije o tipovima i cijenama grobnica, nacrte grobnica i situacijski plan groblja možete pronaći na web stranicama Općine Župa dubrovačka, Groblje Dubac.

Naši kontakti:
Ured: 020 487 505 (ponedjeljak-petak od 07,00 do 15 sati, pauza od 12,00 – 12,30 sati)
Mobitel: 099 7030700
E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
mailto:Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Groblje Dubac d.o.o.