Četvrtak, 10 Kolovoz 2023 19:45

ODBIJENA ŽALBA TEHNOGRADNJE NAKON ŠTO TA TVRTKA NIJE DOBILA POSAO REDOVNOG ODRŽAVANJA CESTA

ODBIJENA ŽALBA TEHNOGRADNJE NAKON ŠTO TA TVRTKA NIJE DOBILA POSAO REDOVNOG ODRŽAVANJA CESTA Foto: Grad Dubrovnik

Državna komisija za kontrolu postupaka javne nabave donijela je rješenje kojim je odbijena žalba Tehnogradnje d.o.o. na Odluku o odabiru u otvorenom postupku javne nabave redovnog održavanja nerazvrstanih cesta i javnih prometnih površina Grada Dubrovnika, objavio je danas Grad Dubrovnik u priopćenju.
 
„S obzirom da je Grad kao naručitelj na ispravan način donio Odluku o odabiru, Odjel za komunalne djelatnosti, promet i mjesnu samoupravu slobodan je potpisati najprije okvirni sporazum na razdoblje od dvije godine, a onda i ugovore po okvirnom sporazumu s odabranim ponuditeljem Atis Dubrovnik d.o.o., koji je dao najpovoljniju ponudu.” - navode iz Grada.
 
„Podsjetimo, nezadovoljan dosadašnjom dinamikom i s ciljem ubrzanja izvođenja radova na gradskim prometnicama, Grad Dubrovnik je ove godine prvi put razdvojio javne nabave za redovno i za pojačano održavanje nerazvrstanih cesta i javnih prometnih površina. Dok redovno održavanje obuhvaća dežurstvo, zimsku službu i manje hitne popravke, pojačano održavanje obuhvaća veće radove na prometnicama.” - piše također u priopćenju gradske uprave.

dpp