laus banner 2021 2

Nedjelja, 29 Studeni 2020 12:33

Osnovana županijska podružnica Domovinskog pokreta, predsjednik Domagoj Franić

Domovinski pokret osnovao je danas podružnicu Dubrovačko - neretvanske županije. Za predsjednika podružnice, na skupštini održanoj u Pločama, izabran je umirovljeni pukovnik HV-a Domagoj Franić, dopredsjednici su Ksenija Musa, Josip Vučković, Petar Rebac, Antonio Ficović, Mateo Haičman i Zdenko Vuksan, a rizničar Petar Matković.

Osnivanju su prisustvovali i potpredsjednik Hrvatskoga sabora i predsjednik Domovinskog pokreta Miroslav Škoro, zamjenik predsjednika i politički tajnik Mario Radić i organizacijski tajnik Darijo Žepina.

Škoro je naglasio kako se Domovinski pokret u proteklih nekoliko mjeseci pokazao kao kvalitetna politička opcija koja ja potrebna Hrvatskoj.

- Uspjeli smo izboriti 16 saborskih mandata, i nadamo se dobrom rezultatu na lokalnim izborima, bit ćemo toliko potrebna promjena, vidite i sami kako se vladajući ponašaju. - rekao je Škoro.

Novoizabrani predsjednik podružnice Domagoj Franić rekao je kako očekuje pokretanje gospodarstva u Dubrovačko - neretvanskoj županiji.

- Očekujemo promjenu sustava jer HDZ koji je na vlasti sa svojim pulenima je doveo da toga da južna županija u punom smislu opravdava naziv „što južnije, to tužnije”. Pokušat ćemo učiniti najbolje što možemo za dobrobit svog naroda. - rekao je Franić.

dpp

fabrio250 2019

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019

dubrovackaplacabanner250px28042020