Petak, 15 Travanj 2022 20:05

Otvorene prijave za glazbeno - pjevačku radionicu za djecu

Profesorica pjevanja, operna solistica i voditeljica la la la glazbenog centra Gorana Biondić Ruško, od nedjelje 24. do četvrtka 28. travnja u ljetnikovcu Bunić-Kaboga vodit će glazbeno-pjevačku radionicu Prodigies Music Lesson namijenjenu djeci u dobi od 3 do 9 godina. Radionica će se održati u organizaciji Dubrovačkih ljetnih igara, a pod pokroviteljstvom zaklade Caboga Stiftung.

Program za rano učenje glazbe Prodigies Music Lesson, temeljen je na kombinaciji različitih glazbenih metoda poput Orffove, Kodaly i Tandea, a osmislio ga je profesor glazbe Rob Sayer poznatiji kao Mr. Rob. Koristeći mnoštvo audio-vizualnih materijala na hrvatskom i engleskom jeziku, udaraljkama i glazbenim zvonima u bojama te knjigama uz posebno osmišljene glazbene vježbe s bojama, program pozitivno utječe na poboljšanje senzorne integracije, motorike, ritma, sluha i intonacije djeteta, a osobito korisnim pokazao se i kod djece s poteškoćama u razvoju.

Tijekom pet dana, u sesijama od 40 minuta kroz program će proći 3 grupe od 8 polaznika. Radionica u nedjelju započinje u 10, 11 i 12 sati, dok su radnim danima (od ponedjeljka do četvrtka) osigurani termini u 16:30, 17:30 te 18:30 sati. Tijekom trajanja radionice za roditelje će biti osiguran prigodan kutak u kojem mogu pričekati svoje mališane.

Gorana Biondić Ruško je operna solistica i profesorica s višegodišnjim iskustvom predavanja pjevanja. Radila je na brojnim uspješnim projektima za djecu, a njezin la la la glazbeni centar jedini je centar u Hrvatskoj koji omogućava djeci u dobi 3-9 godina da ih kroz raznolik, zabavan i jednostavan program s točno određenim bojama uvede od najranije dobi u svijet glazbe.

Prijave za sudjelovanje zaprimaju se na mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., a trebaju uključivati ime, prezime i dob djeteta te željene termine pohađanja radionice. Ukoliko želite prijaviti dijete s poteškoćama, koje iz nekog razloga možda nije u mogućnosti sudjelovati u grupnom provođenju programa, prijaviti ga možete na polusatni termin individualnog rada s voditeljicom, koji će se osigurati sukladno potrebi i prethodnom dogovoru. Dodatne informacije o la la la glazbenom centru potražite na njihovoj Facebook stranici.

DLJI