laus banner 2021 2

Subota, 27 Veljača 2021 19:36

Pero Milković (HDZ): Kategorija „nevidljivih”

Piše:

Proteklo četverogodišnje razdoblje u aktualnom sazivu Gradskog vijeća, koje će prije raspuštanja zasjedati još svega dva ili tri puta, uz odluke koje su usvojene obilježili su naravno i samo sudionici – gradski vijećnici. Ususret izborima u svibnju, Dubrovnikpress.hr (prema abecednom redu aktualnih vijećnika) svaku subotu i nedjelju navečer donosi kratki rezime njihovog političkog puta i rada...

Pero Milković (HDZ)

U iznimno lošem sazivu Gradskog vijeća dio vijećnika možemo svrstati u kategoriju „nevidljivih”, to su oni koji govore i istupaju još manje od onih koji to čine rijetko. Jedan od tih „nevidljvih” u Gradskom vijeću svakako je i HDZ-ov vijećnik Pero Milković. Doduše, mora se napomenuti kako Milkovića jedno vrijeme u Vijeću nije niti bilo jer je svoj mandat stavio u mirovanje, ali i da je bio zar bi to išta promijenilo.

Nakon dužeg izbivanja Milković se u vijećničke klupe vratio krajem prošle godine. Njegovi rijetki istupi najčešće su vezani uz problematiku Gornjih sela iz kojih dolazi te projekte koji se na tom području realiziraju.

Milković je inače zaposlen u hidroelektrani u Platu.

Osim što je bio predjsjednik HDZ-ove mladeži, u fokus javnosti dospio je nakon što su uzvanici na njegov svadbi napravili tzv. bakljadu i blokirali promet na dubrovačkom mostu.

fabrio250 2019

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019

dubrovackaplacabanner250px28042020