Utorak, 31 Siječanj 2023 16:13

Petrov imenovao povjerenika Mosta za Dubrovnik; Milan Kapović provest će unutarstranačke izbore

Piše:
Mostovci će birati novog koordinatora i koordinacijski tim Mostovci će birati novog koordinatora i koordinacijski tim Foto: Damjan Tadic / CROPIX

Regionalni koordinator Mosta za Dalmaciju Milan Kapović imenovan je privremenim povjerenikom za Dubrovnik. Nakon što je raspuštena Mostova organizacija u Dubrovniku, Kapović je dobio u zadatak da u Dubrovniku u roku od mjesec dana provesti unutarstranačke izbore.

Nakon što njihov dosadašnji koordinator Maro Kristić više nije u Mostu, članovi će birati novog koordinatora i koordinacijski tim, u skladu s njihovom prethodnom inicijativom. Članovi Mosta u Dubrovniku žele, naime, biti aktivniji kako bi doprinijeli razvoju grada.

Predsjednik Mosta Božo Petrov istaknuo je kako članovi u Dubrovniku imaju niz vrlo kvalitetnih, stručnih ljudi, od kojih će se izabrati koordinacijski tim na čelu s koordinatorom.

U priopćenju iz Mosta navode kako su stava da potrebe grada i sredine najbolje znaju građani koji žive u njemu i s njim, tako da će kroz unutarstranačke izbore, članovi Mosta u Dubrovniku izabrati svoje buduće predstavnike.