Ponedjeljak, 04 Ožujak 2024 15:14

POČEO VOZITI „NEBODERKO”

POČEO VOZITI „NEBODERKO” Foto: Grad Dubrovnik

„Neboderko“, nova linija u gradskom prijevozu koja, na prijedlog građana, nebodere u Gružu povezuju s poslovnim centrom grada, počela je prometovati u ponedjeljak.

Projektom „Neboderko“ povećana je povezanost dijela Gruža javnim gradskim prijevozom, a isti je realiziran u sklopu prošlogodišnjeg ciklusa participativnog budžetiranja u suradnji Grada Dubrovnika, Gradskog kotara Gruž i Libertasa Dubrovnik.

Kako bi se stanovnicima nebodera u Gružu omogućila bolja povezanost s poslovnim centrom grada prijevoz se obavlja sljedećom trasom: Robna kuća Srđ - Kružni tok - Ulica Andrije Hebranga - Ulica generala Janka Bobetka -Od Gaja 70.

Linija trenutno prometuje prema probnom režimu, dok će prijedloge i sugestije građana korisnika navedene usluge Libertas Dubrovnik primati pozivom na 020 441 – 334 ili putem elektroničke pošte Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Vozni red: https://www.libertasdubrovnik.hr/novosti/529/novosti-u-gradskom-prijevozu-od-ponedjeljka-starta-neboderko

Podsjetimo, prije pokretanja ovog projekta, Grad Dubrovnik proveo je radove sanacije asfalta dijela ceste ulice Od Gaja ukupne površine 3000 metara četvornih i to na potezu od križanja s Ulicom generala Janka Bobetka do križanja s Ulicom padre Perice, a kojom je Grad Dubrovnik osigurao lakše i sigurnije kretanje do nebodera u Gružu.

dpp