Petak, 29 Rujan 2023 15:06

POČINJE PREMIJER KOŠARKAŠKA LIGA, DUBROVNIK PROTIV ZABOKA

KK Dubrovnik KK Dubrovnik Foto: KK Dubrovnik

Košarkaši Dubrovnika u subotu, u 17 sati, u Gospinom polju dočekuju KK Zabok, u sklopu prvog kola FAVBET Premijer lige. Dubrovčani su se nakon deset godina ponovno vratili u najveći rang hrvatske košarke. Prošle su sezone uvjerljivo došli do naslova u Prvoj ligi, što je zapravo drugi rang natjecanja, te ih sada očekuju puno teži, zanimljiviji, ali i atraktivniji susreti.

U Gospinom će polju tako igrati Cibona, Zadar, Split, Šibenka i ostali klubovi elitnog razreda, a prvi izazov od njih je momčad sa sjevera Hrvatske.

- Jako sam ponosan na cijelu momčad. Ovaj Grad zaslužuje Premijer ligu. Mi smo se pripremali, dečki jako dobro rade. Jako je važno s pobjedom ući u novu sezonu. Pojačali smo roster maksimalno koliko smo mogli. Zabok je skupina iskusnih igrača koji već godinama igraju Premijer ligu, dok mi nemamo toliko iskustva u Premijer ligi. Bit će jako zanimljivo i zahtjevno, ali vjerujem u svoje igrače. – istaknuo je trener Ivan Perinčić o početku premijerligaške sezone.

Početak susreta je u 17 sati. Vrata dvorane otvaraju se od 16 sati. Cijena ulaznice je četiri eura, a KK Dubrovnik inače je zainteresiranima osigurao i sezonsku pretplatu.

dpp