Utorak, 14 Prosinac 2021 23:39

Podijelimo radost Božića; za stanovnike pogođene potresom pakete donesite na Pile

Tradicionalna humanitarna akcija „Podijelimo radost Božića” u organizaciji Caritasa Dubrovačke biskupije održat će se na Pilama u subotu, 18. prosinca od 9 do 16 sati i u nedjelju, 19. prosinca od 9 do 13 sati, a pomoć će biti usmjerena stanovnicima potresom pogođene Gline.

Ovo je 15. u nizu da se ova akcija organizira i njom se ovaj put želi Božić i sve blagdanske dane koji slijede učiniti ljepšima i toplijima pojedincima i obiteljima u potresom pogođenoj Glini na Banovini. Pomoć će biti distribuirana uz koordinaciju sisačkog Caritasa te župe svetog Ivana Nepomuka u Glini sa župnikom Ivicom Mađerom. 
 
Svi koji žele sudjelovati mogu pakete s nekvarljivom hranom i higijenskim potrepštinama donijeti na Pile gdje će ih dočekati djelatnici i volonteri Caritasa Dubrovačke biskupije, uz glazbu i veselo raspoloženje.
 
U pakete je moguće dodati nešto od sljedećih namirnica: ulje, šećer, brašno, tjestenina, riža, konzervirana hrana, kava, slatkiši te higijenske potrepštine.  
 
Donijeti ih je moguće na Pile (Brsalje):
18. prosinca, subota: od 9 do 16 sati
19. prosinca, nedjelja: od 9 do 13 sati

Paketi će odmah po završetku akcije krenuti put Gline, kako bi do Božića stigli i obogatili blagdanske stolove potrebitih stanovnika Gline.

Unaprijed zahvaljujemo svima, mladima i starima, obiteljima i pojedincima, koji će i ove godine pokazati svoje veliko srce i svojim paketima podijeliti radost Božića!

Caritas Dubrovačke biskupije

Video sadržaj

 

fabrio250 2019

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019