Nedjelja, 04 Prosinac 2022 13:04

Poginuli mladić u Slanom bio je suvozač, još se utvrđuju okolnosti nesreće

Policija još uvijek utvrđuje detalje jučerašnje tragične prometne nesreće u kojoj je život izgubio 26-godišnji mladić iz Dubrovnika, a PU dubrovačko – neretvanska danas je u priopćenju objavila kako su još dvije osobe teško i jedna lakše ozlijeđena.

Nesreća u kojoj je došlo do sudara dva vozila, dubrovačkih i splitskih registarskih oznaka, iz još neutvrđenih okolnosti dogodila se oko 16 sati na magistrali u blizini Slanog.

„U prometnoj nesreću su sudjelovala osobna vozila dubrovačkih i splitskih registarskih oznaka, a uslijed sudara, na mjestu događaja preminuo je 26-godišnji suvozač iz vozila dubrovačkih registarskih oznaka, dok je teške ozlijede zadobio 23-godišnji vozač vozila dubrovačkih registarskih oznaka i 47-godišnja suvozačica vozila splitskih registarskih oznaka. Lakše tjelesne ozljede zadobio je 45-godišnji vozač vozila splitskih registarskih oznaka.” - navodi danas PU.

„Svi ozlijeđeni su prevezi u dubrovačku bolnicu gdje su zadržani na daljem liječenju, dok je tijelo preminuloga prevezeno na Odjel patologije dubrovačke bolnice gdje će se provesti obdukcija. Za vrijeme trajanja očevida, kojim su rukovodili policijski službenici Postaje prometne policije Dubrovnik, promet na tom dijelu državne ceste bio je u potpunosti zatvoren. Okolnosti koje su dovele do ove teške prometne nesreće se još uvijek utvrđuju.” - navela je policija.

dm