Petak, 03 Studeni 2023 17:39

POKRADEN TAKSIST, LOPOV PRONAĐEN U ROKU PAR SATI

Nakon što je policijskim službenicima Policijske postaje Dubrovnik jučer oko 11 sati pristupio 55-godišnjak i prijavio kazneno djelo krađe torbe, policijski službenici su proveli kriminalističko istraživanje kojim je utvrđeno kako je krađu počinio državljanin Sjeverne Makedonije u dobi od 32 godine.

Naime, oštećeni je prijavio kako mu je prethodno tog dana, nepoznata muška osoba, kojoj je pružao usluge taksi prijevoza, sa zadnjeg sjedišta vozila otuđio torbu u kojoj se nalazilo 800 eura, 40 dolara, 2000 dinara, 5000 forinti, osobni dokumenti, zdravstvene i bankovne kartice, prometna dozvola vozila, ključevi vozila i bicikla, kutija s lijekovima i dioptrijske naočale.

Već oko 16:20 sati na području Dubrovnika uhićen je osumnjičeni 32-godišnjak, stranac na privremenom boravku u Dubrovniku, koji je tijekom vožnje iskoristio nepažnju vozača i otuđio mu spomenutu torbu.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni muškarac je pritvoren uz kaznenu prijavu zbog sumnje da je počinio kazneno djelo krađe.

dpp