laus banner 2021 2

Srijeda, 23 Prosinac 2020 12:08

Policijski službenici donirali udruge i Josipovac

Policijski službenici Policijske uprave dubrovačko-neretvanske svake godine prikupljaju novac koji se donira udrugama s područja Dubrovačko-neretvanske županije.

Tako su ove godine od prikupljenog novca, po želji štićenika Centra za rehabilitaciju Josipovac, kupljene higijenske potrepštine i pribor za rad za njihov kreativan rad, a novac je doniran Udruzi cerebralne i dječje paralize doline Neretve „Leptirići“.

Osim toga, policijski službenici Interventne jedinice policije Policijske uprave DN dodatno su se angažirali i prikupili novčana sredstva koja su donirali Centru za rehabilitaciju Josipovac i Udruzi osoba s intelektualnim poteškoćama „Radost“ koja se nalazi u Pločama. U ime svih policijskih službenika Interventne jedinice policije novac je donirao njihov zapovjednik Robert Đođo.

„Iako se radi o donacijama čija financijska vrijednost nije jako velika, na ovaj smo način željeli pokazati da se i skromnim donacijama možemo ujediniti i od srca pomoći onima koji trebaju našu pomoć i to ne samo financijsku, već i onu ljudsku kroz podizanje svijesti o važnosti brige o osobama s posebnim potrebama.” - navode u priopćenju iz PU.

dpp

hss banner trojanovic

fabrio250 2019

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019

dubrovackaplacabanner250px28042020