Srijeda, 07 Srpanj 2021 13:28

Poziv na okrugli stol „Otvorena diskusija poduzetnika i institucija: mjere i poticaji za razvoj poduzetništva“ u Slanom

Centar za poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije u suradnji s Dubrovačko-neretvanskom županijom i Hrvatskim zavodom za zapošljavanjem poziva Vas na okrugli stol sa svrhom povezivanja poduzetnika i potpornih subjekata.

Okrugli stol će biti održan u četvrtak 8. srpnja 2021. s početkom u 10:00 sati u Admiral Grand Hotelu u Slanom (Trg Ruđera Boškovića 13), a bit će predstavljen programi potpornih subjekata:
– Dubrovačko-neretvanska županija – kreditna linija “SKOR – Subvencijom kamate do održivog razvoja“ i Javni poziv za poljoprivredu;
– Hrvatski zavod za zapošljavanje – Potpore za samozapošljavanje i paleta aktualnih natječaja HZZ-a relevantnih za poduzetništvo.
Također, zbog sve veće važnosti zaštite okoliša, Dubrovačko-neretvanska županija će održati predavanje na temu Poduzetništvo i zaštita prirode i okoliša.

Cilj održavanja okruglih stolova je povezivanje poduzetnika s predstavnicima Dubrovačko-neretvanske županije i Hrvatskog zavoda za zapošljavanje sa svrhom poticanja procesa decentralizacije i jačanja uloge jedinica lokalne samouprave u stvaranju poticajne poduzetničke klime te postizanje jače sinergije potpornih subjekata i poduzetnika.

Okrugli stol će se održati uz strogo poštivanje epidemioloških mjera.

Budući da je broj polaznika ograničen, molimo sve zainteresirane poduzetnike da se prijave putem:
– poveznice
– e-maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
– ili telefona: 020/418-401.
Okrugli stol se provodi u sklopu projekta “Poboljšanje konkurentnosti MSP-ova”.

Sadržaj Dubrovačko – neretvanske županije

 

fabrio250 2019

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019

dubrovackaplacabanner250px28042020