laus banner 2021 2

Ponedjeljak, 03 Svi 2021 20:18

Poziv na online edukaciju “Zašto poduzetnik nikad nema vremena?”

Centar za poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije poziva sve zainteresirane na online edukaciju „Zašto poduzetnik nikad nema vremena?” koja će se održati u četvrtak, 06. svibnja 2021. s početkom u 10 sati.

Ne postoji osoba na svijetu koja barem jednom nije imala iskustvo nedostatka vremena. Neki od nas upravo tako najbolje i funkcioniraju – kad se bliži rok, sve se stiže i radi pod pritiskom. Tek kada se organiziramo počinjemo shvaćati da je odličan osjećaj imati kontrolu nad svakodnevnim zadacima, a ne da zadaci kontroliraju nas.

Ako su nam nepoznati pojmovi planiranje, postavljanje ciljeva, postavljanje rokova, delegiranje, postavljanje prioriteta i fokus na ključne aktivnosti, imati ćemo problema s učinkovitošću. Kako sve stići i kako posložiti prioritete da ne budete poduzetnika koji nikad nema vremena, saznajte na našoj sljedećoj radionici.

O predavaču:
Gordana Kadoić magistrirala je Poslovnu ekonomiju na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, a karijeru je gradila u poznatim domaćim i internacionalnim kompanijama u kojima je bila zadužena za razvoj prodaje, timova, managera i njihovih potencijala te iza sebe ima vrhunske rezultate. Gđa. Kadoić je vlasnica i direktorica tvrtke Adria Corporate Education koja se bavi poslovnim edukacijama, treninzima i poslovnim savjetovanjem, a specijalizirana je za razvoj prodaje i vještina vođenja.

Održala je preko 150 edukacija, predavanja i radionica u Hrvatskoj i inozemstvu. Članica je Međunarodne udruge za mentoring I coaching (EMCC) te snažno podupire poduzetništvo.

Predviđeno trajanje edukacije je 3 sata.

Online edukacija besplatna je za sve polaznike.
 
Za sudjelovanje na online edukaciji prijavite se putem:
– poveznice: https://forms.gle/uwAVrfzji7hcsxet8
– maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
– telefona: 020/418-401

Sadržaj Dubrovačko - neretvanske županije

hss banner trojanovic

fabrio250 2019

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019

dubrovackaplacabanner250px28042020