laus banner 2021 2

Utorak, 23 Ožujak 2021 20:01

Poziv na serijal online ”Google Ads” radionica

Centar za poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije poziva sve zainteresirane na besplatne online radionice:

26.03.2021. – Uvod u Google Ads oglašavanje i postavljanje računa
Polaznici će na radionici dobiti uvid u načine kvalitetnog oglašavanja na internetu pomoću Google Ads programa uz najveći povrat investicije te kako odabrati najbolju strategiju. Također, upoznat će se s terminologijom i osnovnim metrikama u digitalnom oglašavanju i naučiti razlikovati osnovne tipove kampanja (Search, Display).

30.03.2021. – Google Ads Search Network – Osnove
Radionica će biti usmjerena na postavljanje oglasne kampanje za pretraživačku mrežu (Search Network) te će polaznici naučiti pravilnu izradu oglasne kampanje za tražilice, kako odabrati pravi cilj, definirati budžet, koristiti ključne riječi i napisati osnovni tip oglasa.

31.03.2021. – Google Ads Search Network – Napredno
Nakon postavljanja osnovne oglasne kampanje, polaznici će naučiti i napredne postavke Search kampanje te kako se koriste oglasna proširenja i kako na temelju izvješća optimizirati izvedbu kampanje.
Radionice će se održati s početkom u 10:00 sati, a predviđeno trajanje je 4 školska sata po radionici. Serijal online radionica započet će s teorijskim predavanjem, dok će sljedeće dvije radionice biti praktičnog karaktera.
Google Ads radionice pružit će Vam opširna znanja pomoću kojih ćete postati vidljiviji i pristupačniji svojim postojećim i potencijalnim kupcima i partnerima. Google Ads sustav je maksimalno efikasan samo uz ispravno postavljanje svih funkcionalnosti i pokretanja kampanje na pravi način.

O predavaču:
Online radionice će održati stručnjak za digitalni marketing s višegodišnjim iskustvom u vođenju online marketinških kampanja, g. Krešimir Koružnjak. Certificirani je Google partner za Google Ads program oglašavanja i Google Analytics program za praćenje i analizu web sjedišta. Vlasnik je digitalno marketinške agencije LosWebos. Održao je brojne radionice na temu digitalnog marketinga za male i srednje poduzetnike diljem Hrvatske, a od 2017. godine je voditelj projekta „Google digitalna garaža“ – Learn with Google.

Budući da je broj polaznika ograničen, molimo sve zainteresirane poduzetnike da se prijave putem:
– poveznice: https://forms.gle/W8mwwinWnPfzNe1J9
– maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
– ili telefona: 020/418-401

Sadržaj Dubrovačko - neretvanske županije

 

fabrio250 2019

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019

dubrovackaplacabanner250px28042020