laus banner 2021 2

Utorak, 18 Svi 2021 15:01

Promjene u Primorju već su se dogodile, a Knežiću se u drugom krugu imaju zašto „tresti gaće” od Mozare

Kako god prođe drugi krug izbora u Općini Dubrovačko primorje, a za mjesto načelnika će se u drugom krugu boriti nezavisni Vlaho Mozara i HDZ-ov Nikola Knežić, u toj općini slijede promjene, jer evidentno je kako je HDZ izgubio većinu u Općinskom vijeću.

Naime, KLGB Vlaha Mozare ima četiri mandata jednako koliko i HDZ, DDS će s jednim mandatom odlučivati o tome tko će imati većinu, a u DDS-u su, prema neslužbenim informacijama, itekako skloni podržati Mozaru i njegovu listu.

„To je povijesni trenutak za Primorje - gotovo je sa jednoumljem i ishitrenim odlukama.” - poručio je pak preko svog FB profila Vlaho Mozara.

Ukoliko Mozara osvoji načelnički mandat umjesto nejga u općinsko vijeće će ući Nikša Sekulo, a inače uz Mozaru bi u suprotnom u Vijeće trebali ući Petar Lončar, Petar Šimunović i Ivona Svilarić.

„Čeka nas zahtjevan posao za drugi krug izbora za načelnika. Protivničkom kandidatu je izmakla pobjeda za svega nekoliko glasova, što je za njega istovremeno i odličan rezultat ali i veliki poraz. Zato mi nastavljamo s našom kampanjom, vidim se po Primorju, prepoznat ćete nas po osmijehu i dobrom raspoloženju! Mi trebamo vašu pomoć. Sad kad znate da imamo vijeće, možemo vam reći da nećemo ići u nikakve osvetničke pohode, svađe, kopanja po povijesti. Neće bit otkaza, nitko neće bit izbačen na ulicu. Nama je svejedno tko kojoj stranci pripada, to je vaše pravo da slobodno odaberete.” - naveo je Mozara.

„Sad kad znate da je vaš glas bio u potpunosti tajan, prenesite i drugima isto to. Prenesite da smo napravili sve da izbori budu pošteni i tajni, i to ćemo ponoviti i u drugom krugu. Prenesite da neće biti osveta, ugnjetavanja, mržnje i ičeg sličnog. Svi vi koji radite pošteno svoj posao, i dalje ćete ga raditi - samo više ne trebate nikome bit zahvalni do kraja svog života za to. Pravo na rad i slobodu rada je i u samom Ustavu naše domovine.” - piše Mozara.

„Trebamo i vašu pomoć da nas upoznate sa problemima koje mi ne vidimo. Naša ekipa nije iz Slanog, Majkova...naša ekipa su Primorci, zastupnici svog naroda našeg Primorja! Dogovorite se s mještanima, prijateljima, počnite popisivati probleme, prijedloge kako ih riješiti, a mi ćemo učiniti sve kako bi se to ostvarilo! Vama, dobrim i hrabrim ljudima iz Primorja, koji ste izašli na izbore i dali nam glas, bez vas ne bi bilo ni ove prekrasne priče, hvala!” - naveo je kandidat za načelnika Općine Dubrovačko primorje Vlaho Mozara.

dm

 

fabrio250 2019

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019

dubrovackaplacabanner250px28042020