Ponedjeljak, 30 Svi 2022 22:09

Prst u oko domaćim mrziteljima Dubrovnika

Piše:
Prst u oko domaćim mrziteljima Dubrovnika Foto: Ivan Bagić/Pixabay

Još jedan prst u oko dobili su, uglavnom domaći, mrzitelji Dubrovnika, zapravo tek sitne ljubomorne duše. Naime, kako je objavio gradonačelnik Dubrovnika Mato Franković Dubrovnik je u jednom istraživanju proglašen drugom najpoželjnijom obalnom destinacijom na svijetu.

U svemu uopće nije bitno o kakvom se istraživanju radi, relevantnom ili ne, bitno je da se Dubrovnik redovno nalazi na popisu svjetskih destinacija obuhvaćenih turističkim istraživanjima ma kakva ona bila i ma kakav rezultat Dubrovnik ostvario.

„Velika studija Compare the Market objavila je popis 35 svjetskih gradova na obali idealnih za odmor. Kriteriji kojima su se vodili jest broj stvari koje u pojedinim gradovima možete raditi, broj restorana, plaža, sigurnost grada kao takvog, prosječne temperature, ali i količina Instagram postova iz tih gradova. Na prvom mjestu našao se tako Dubai, no drugo mjesto pripalo je Dubrovniku koji ga dijeli sa španjolskom Valencijom.” - objavio je inače gradonačelnik Dubrovnika Mato Franković.

 

fabrio250 2019

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019