Srijeda, 09 Lipanj 2021 19:24

Rimac je u Dubrovniku ugostio 80 -tak kupaca i potencijalnih kupaca

Neki od najznačajnijih novinara svjetskih automobilističkih i tehnoloških medija bili su u Hrvatskoj na pretpremijernom predstavljanju i testiranju Rimac Nevere za novinare. Proizvođač hiperautomobila i tehnologije za električne automobile Rimac Automobili predstavio je naime novinarima iz cijelog svijeta Neveru, potpuno električni hiperautomobil s 1914 konjskih snaga, maksimalnom brzinom od 412 km/h, dizajniran i projektiran da pruži dosad neviđenu razinu performansi.

Zadarska i Ličko - senjska županija bili su sjajni domaćini medijskom prezentiranju ovog nevjerojatnog hrvatskog proizvoda, a nakon toga na tri dana Rimac Automobili ugostili su 80 -tak kupaca, potencijalnih kupaca i distributera u Dubrovniku, odnosno Vrtovima Sunca.

U skladu sa svojim porijeklom, Nevera nosi ponosno hrvatsko ime koje istinski odražava izvanredne performanse koje automobil može pokazati u tren oka. Ime koje označava brzu, neočekivanu i moćnu mediteransku oluju, koja juri Jadranom,

Kao dio korisničkog putovanja, svaki vlasnik Nevere bit će pozvan u Hrvatsku kako bi dizajnirao svoj automobil prema svom ukusu. Tako će kupci iz cijelog svijeta iz prve ruke vidjeti zemlju gdje je nastala Nevera.

dpp

 

fabrio250 2019

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019