Ispiši ovu stranicu
Srijeda, 09 Lipanj 2021 19:24

Rimac je u Dubrovniku ugostio 80 -tak kupaca i potencijalnih kupaca

Neki od najznačajnijih novinara svjetskih automobilističkih i tehnoloških medija bili su u Hrvatskoj na pretpremijernom predstavljanju i testiranju Rimac Nevere za novinare. Proizvođač hiperautomobila i tehnologije za električne automobile Rimac Automobili predstavio je naime novinarima iz cijelog svijeta Neveru, potpuno električni hiperautomobil s 1914 konjskih snaga, maksimalnom brzinom od 412 km/h, dizajniran i projektiran da pruži dosad neviđenu razinu performansi.

Zadarska i Ličko - senjska županija bili su sjajni domaćini medijskom prezentiranju ovog nevjerojatnog hrvatskog proizvoda, a nakon toga na tri dana Rimac Automobili ugostili su 80 -tak kupaca, potencijalnih kupaca i distributera u Dubrovniku, odnosno Vrtovima Sunca.

U skladu sa svojim porijeklom, Nevera nosi ponosno hrvatsko ime koje istinski odražava izvanredne performanse koje automobil može pokazati u tren oka. Ime koje označava brzu, neočekivanu i moćnu mediteransku oluju, koja juri Jadranom,

Kao dio korisničkog putovanja, svaki vlasnik Nevere bit će pozvan u Hrvatsku kako bi dizajnirao svoj automobil prema svom ukusu. Tako će kupci iz cijelog svijeta iz prve ruke vidjeti zemlju gdje je nastala Nevera.

dpp