Četvrtak, 30 Rujan 2021 14:52

Sajam zdrave prehrane u Gružu otvorio gradonačelnik Franković

Gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković otvorio je danas osamnaesto izdanje Mediteranskog sajma zdrave prehrane, ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva.
 
18. Mediteranski sajam otvoren je u Gružu u Parku Luja Šoletića do nedjelje 30. listopada 2021., a usmjeren je na podizanje svijesti o zdravoj prehrani, ekološkim standardima i održivom razvoju.
 
U svom obraćanju gradonačelnik Franković prvotno je izrazio zadovoljstvo zbog nastavka organizanja Mediteranskog sajma, sajma koji promovira autohtone i domaće hrvatske proizvode ključne za zdrav život i vitalnost svakog pojedinca.
 
- Iako je vrijeme pandemije poremetilo i stagniralo brojne segmente u području gospodarstva i ekonomije, istovremeno nam je otvorilo oči da se okrenemo kružnom gospodarstvu, promoviranju hrvatskih proizvoda i ulaganju u kvalitetu naših proizvoda. To je ono po čemu danas i jesmo prepoznati i jedinstveni.  Stoga želim kazati kako Hrvatski poduzetnici, obrtnici, poljoprivrednici imaju sjajnu perspektivu za budućnost i oni uistinu jesu konkurenti na tržištu. - istaknuo je gradonačelnik u ovoj prigodi.
 
Također, gradonačelnik je naglasio kako će se podrška od strane Grada Dubrovnika za organiziranje događaja poput Mediteranskog sajma zasigurno nastaviti kako bi hrvatski gospodarstvenici i proizvođači postali vidljivi i dostupni svim građanima i posjetiteljima.
 
Podsjetimo, najveću nacionalnu manifestaciju za male i srednje poduzetnike, obrtnike i OPG-ove kojoj je misija stvoriti povoljno poduzetničko ozračje i potaknuti ruralni razvoj organizira Dubrovnik Sun d.o.o. i Županijska komora Dubrovnik, uz potporu Grada Dubrovnika, Dubrovačko – neretvanske županije, Hrvatske gospodarske komore i Hrvatske banke za obnovu i razvitak.
 
Četverodnevni sajam bit će otvoren za sve zainteresirane gospodarske subjekte, građane i posjetitelje u neposrednoj blizini glavne tržnice u Gružu svakog dana od 9 do 18 sati.

dpp

 

fabrio250 2019

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019