Četvrtak, 25 Siječanj 2024 13:01

SQUARE ĆE BITI DOMAĆIN ZAVRŠNICI KUPA HRVATSKE

Izvlačenje parova Izvlačenje parova Foto: Darko Tomas / CROPIX

Malonogometni klub Square bit će domaćin završnice Kupa Hrvatske koja će se igrati od 1. do 4. ožujka u dvorani u Gospinom polju.

Dubrovački klub najveći rezultat u povijest ostvario je upravo u Kup natjecanju, 1998. godine kada je u Gospinom polju osvojio prvo mjesto. Crveno plavi bili su domaćini i 2014. godine, a tada su osvojili drugo mjesto.

Na završnici, uz Square još sudjeluju Novo Vrijeme, Stanoinvest Futsal Pula, Olmissum, Futsal Dinamo, Novi Marof, Šibenik 1983 i Brod 035.

- Velika nam je čast i zadovoljstvo što će se još jedno veliko sportsko natjecanje organizirati u gradu Dubrovniku. Nakon EP-a u vaterpolu, gdje je posjeta gledatelja bila zaista velika, sigurni smo kako će i ovaj sportski događaj biti na zadovoljstvo naših sugrađana. Square je po treći put u svojoj povijesti domaćin državnog Kup natjecanja i nakon par godina relativno dobrih rezultata kluba, domaćinstvo Kup natjecanja je definitivno dobra prilika za napraviti iskorak i osvojiti titulu pred svojim navijačima. - rekao je predsjednik MNK Square Roberto Krile.

Raspored i satnica* četvrtfinalnih utakmica:
13:00 sati Brod 035. - Stanoinvest Futsal Pula
15:15 sati Futsal Dinamo - Novi Marof
17:45 sati Šibenik 1983. - Olmissum
20:15 sati Square - Novo Vrijeme

*satnica utakmica podložna je promjenama zbog TV prijenosa

dpp