laus banner 2021 2

Srijeda, 14 Travanj 2021 14:14

Srđevci poručili županu Dobroslaviću: Šutnja nije odgovor

Kao što je šutnjom odgovorio na izravni dokaz da se Centar za gospodarenje otpadom gradi temeljem nezakonitih istraživanja propusnosti terena, čime izravno dovodi u opasnost čitavi malostonski ekosustav s nesagledivim posljedicama na lokalno gospodarstvo i zdravlje zajednice, župan Dobroslavić nastavlja sa šutnjom i u vezi sa slučajem „Domus Christi“. - piše danas u priopćenju stranke Srđ je Grad uz koje su aktualnom županu Nikoli Dobroslaviću poručili kako – šutnja nije odgovor.

„Još nismo dobili odgovor na naše pitanje o tome imaju li osobe koje sjede u Upravnom vijeću na prijedlog Županije uvjete za ove pozicije. Još nismo dobili odgovor na pitanje jesu li te osobe za vrijeme svojih mandata donosile nezakonite akte, programe i odluke vezano uz rad ustanove „Domus Christi“. Gdje su odgovori na ova pitanja?!
Na mnogo toga, Župane, još niste odgovorili vezano uz ovaj slučaj, a pitali smo vas – što se događa sa zakonskom obvezom polaganja Zaštite na radu, pa nije valjda da se to tek sada obavlja, pod pritiskom javnosti?!” - napisali su srđevci.

„Niste nam odgovorili na pitanje jesu li falsificirani dokumenti vezani uz obavezni zdravstveni pregled djelatnika ustanove „Domus Christi“, ljudi koji su svaki dan rade s ljudima visoke životne dobi, izrazite zdravstvene osjetljivosti. Jeste li pokrenuli ikakve istražne radnje po ovom pitanju Župane Dobroslaviću, vi ste odgovorni pred javnosti odgovarati na ova pitanja jer od svih nas primate nemalu plaću za vaš rad, a vaša šutnja – nije odgovor!” - piše još u priopćenju SJG.

dpp

 

fabrio250 2019

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019

dubrovackaplacabanner250px28042020