Utorak, 19 Listopad 2021 18:47

Srebrne košarkašice na prijemu kod zamjenice Tepšić

Povodom osvajanja srebrne medalje na Svjetskim školskim sportskim igrama, zamjenica gradonačelnika Jelka Tepšić i zamjenik pročelnika Upravnog odjela za obrazovanje, šport, socijalnu skrb i civilno društvo Miho Katičić primili su danas u Velikoj vijećnici košarkašice Osnovne škole Ivana Gundulića.
 
Uz mlade košarkašice, prijemu su nazočile njihove trenerice Ana Dedo i Alma Majstorović te ravnateljica Vedrana Elez.
 
Naime, Svjetske školske sportske igre održane su koncem rujna u Beogradu, a košarkašice iz Gruža nakon sjajnih i uvjerljivih pobjeda u finalu su poražene od košarkašica iz Ukrajine.
 
U ovoj su prigodi zamjenica Tepšić i zamjenik pročelnika Katičić čestitali  košarkašicama, trenericama i ravnateljici, usuglasivši se kako je ovo zavidan uspjeh za dubrovački školski sport.
 
- Jako nam je drago da ste danas tu s nama. Iznimno smo ponosi i radosni što je srebrna medalja pripala upravo dubrovačkim učenicama ujedno i sportašicama. Ostanite i dalje vrijedne, ambiciozne i uporne kao i do sada, jer vidite kako se zalaganje zaista isplati, a to ste i dokazale osvajanjem srebrne medalje na svjetskom natjecanju. -istaknula je zamjenica Tepšić u svom govoru.
 
Svoje zadovoljstvo ovim sjajnim rezultatom iskazala je i ravnateljica Osnovne škole Ivana Gundulića Vedrana Elez koja je kazala kako su mlade košarkašice Dubrovnik i njihovu školu predstavile na uistinu dostojanstven način.

dpp

 

fabrio250 2019

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019