laus banner 2021 2

Četvrtak, 27 Svi 2021 14:23

Stolnotenisači Libertas Marinkolora prvaci Hrvatske na prijemu kod gradonačelnika Frankovića

Gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković primio je danas u Maloj vijećnici jednog od tri prvaka Hrvatske u stolnom tenisu Miha Simovića i članove Uprave Libertas Marinkolora.

Gradonačelnik Franković uputio je čestitke Upravi dubrovačkog stolnoteniskog kluba Libertas Marinkolor, ali posebice treneru Jošku Martinoviću i stolnotenisačima koji su ponijeli titulu prvaka Hrvatske, Filipu Čipinu, Tomislavu Japecu i Mihu Simoviću.

- Ovom ste se zasluženom titulom prvaka upisali u društvo najboljih, u društvo pobjednika. Iznimno sam ponosan i sretan, kao i naši sugrađani, na vašem postignutom rezultatu i uspjehu na održanom prvenstvu Hrvatske. Vi ste još jedan dokaz koliko naš Grad ima talenitiranih i vrijednih sportaša u koje se treba ulagati i kontinuirano ih podupirati na njihovom putu. - istaknuo je gradonačelnik Franković tijekom prijema.

U ovoj prilici gradonačelnik je kazao kako ova gradska uprava teži ka stvaranju najboljih uvjeta za dubrovačke sportaše izdvajajući značajna sredstva za izgradnju i uređenja sportskih objekata na području Grada, a što će nastaviti raditi i u budućnosti.

dpp

 

fabrio250 2019

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019

dubrovackaplacabanner250px28042020